Het feest in Haarlem draait uit op een ware sex party! Geile sletjes gieten flessen gratis Champagne leeg over hun slanke, goed gevormde lichamen en laten het er dan vanaf drinken en likken door wie maar wil. Een brede stripper laat zich onderspuiten met slagroom om het vervolgens door tientallen jonge halfnaakte grietjes van hem af te laten likken...
Trailer Hele film
Met helaas nog maar een uur te gaan wordt er op het podium en in de hele zaal geneukt. De overgebleven grietjes liggen elkaars kutjes uit te likken of staan vingerend te kijken naar al het spannends om ze heen. Overal worden grote harde pikken klaargetrokken of gezogen en het sperma vloeit rijkelijk! Hoe geil kan een feest zijn!? Ik ga voortaan altijd!
Trailer Hele film
Met het risico op Kamervragen zijn we vanavond toch in Den Haag! De zaal reageert opgewonden op de spannende show van stripper Peter, waarmee het startsein voor een orgie gegeven lijkt. Er wordt stevig gezopen en al snel liggen de eerste kledingstukken op de grond. Dan ontdekt ineens iemand onze nieuwe sofaís, met alle gevolgen van dien!
Trailer Hele film
Terwijl op de achtergrond de orgie al is begonnen, begint Blade aan zín strip act. Omdat ze er in Haarlem zo gek van waren doet hij weer zín act als politieagent. Ook dit keer laat ie om beuren de sletjes op het podium aan zín mega-pik zuigen. Ze genieten er allemaal met volle teugen van! Ook naast het podium komen obers weer niets tekort!
Trailer Hele film
Tussen alle sexende mensen probeert stripper John nog een spannende vuur-act, maar niemand let meer op hem omdat ze te druk met elkaar bezig zijn. Onze mooie nieuwe sofaís zijn omgedoopt tot neuk-sofaís en worden uitvoerig gebruikt door geil neukende stelletjes en beffende sletjes die, soms zelfs in trioís, elkaar naar grote hoogtes voeren!
Trailer Hele film
Zou Den Haag de kroon gaan spannen? Het zou wel toepasselijk zijn, hehe! De orgie is op zín absolute hoogtepunt beland. Sletjes laten zich bijna verdrinken in het zaad en overal kronkelen lichamen in pure extase. Sommige grietjes beleven hun 10e orgasme van de avond en liggen uitgeput op het podium. Jongens, kunnen we dit nog toppen!?
Trailer Hele film
Na het super feest in Tilburg hebben we besloten nog even in Brabant te blijven en dus hebben we vandaag uitgepakt in Breda. Als het feest begint lijkt het alsof Blade het podium opstapt, maar het blijkt een andere stripper te zijn die Bladeís kleren aanheeft. Ondanks de teleurstelling weet hij de boel toch los te krijgen en kan het feest beginnen!
Trailer Hele film
De tweede stripper die opkomt bevalt iedereen een stuk beter! Nu blijkt ook dat Blade wel van de partij is vanavond! Als hij met zín stijve pik door het publiek loopt kunnen de grietjes zich niet inhouden en gaan direct op hun knieŽn om aan de grote zwarte paal te zuigen. Het begint alweer uit de hand te lopen hoorÖ wat een TOP feest, hehe!
Trailer Hele film
We hadden even een aanloopje nodig, maar nu is het feest dan echt totaal losgebarsten hier in Breda! Overal dansen en sjansen er sletjes met de obers en de strippers. Er wordt gevingerd, gebeft, geneukt, gepijpt, afgtrokken en alles wat je je maar kunt bedenken. Op de sofaís is het bijna vechten voor een plaatsje, dit hebben we nog nooit meegemaakt!?
Trailer Hele film
Aan ieder feest moet een einde komen, maar voorlopig heeft niemand daar nog zin in! De hele zaal ruikt naar sex en iedereen bereikt langzaamaan zín hoogtepunt. Het zaad druipt bijna van de muren, maar dat kan de pret niet drukken. In tegendeel! Op de sofa komt een sletje gillend klaar, een mooie afsluiting voor weer een super feestje!
Trailer Hele film
Pagina:1 2 3 4 5 

Verdien Geld met Thuiswerk (v) | Webmasters

Privacy | Customer Service | Algemene voorwaarden | Bedrijfsinformatie | Custodian Records

All models are 18 years or above. / Alle modellen zijn 18 jaar en ouder. Copyright © 2005 - 2014 Content licensed by legal owners.
This site is owned and operated by: Virtual PC Services B.V. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder.
Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met netnanny, cyberpatrol of cybersitter.